😞  De leverancier van onze Haggis kan door de Brexit tot nader orde GEEN Haggis leveren. Al de Haggis die zij versturen, naar voor hun het buitenland, wordt bij de grens tegen gehouden en terug gestuurd. Wanneer en of wij weer Haggis geleverd gaan krijgen, kunnen wij op dit moment niet zeggen. We houden hoop dat dit wel weer terug komt! Maar voor nu is OP helaas ook echt OP. 😞Scotch haggis Boxed

Inhoud 410 g. De traditionele Schotse Haggis op basis van lamsvlees. De haggis is verpakt in blik, en die zit in een stijlvolle kartonnen verpakking. De haggis is lang houdbaar, door zijn luchtdichte verpakking. Ook leuk om cadeau te geven!

 

Ingrediënten: lamsvlees, rundervet, havermout, uien, water, zout, peper

Scotch haggis Boxed

€ 8,50

  • 0,8 kg
  • Uitverkocht

Whisky haggis Boxed

Inhoud 410 g. De traditionele Schotse Haggis op basis van lamsvlees, met whisky toegevoegd. De haggis is verpakt in blik, en die zit in een stijlvolle kartonnen verpakking. Ook leuk om cadeau te geven!

 

Ingrediënten: Lamsvlees, rundervet, havermout, uien, water, whisky (1.52%), zout, peper

Whisky haggis Boxed

€ 8,50

  • 0,8 kg
  • Uitverkocht

Mixed haggis with neeps and tatties Boxed

Inhoud 410 g. De traditionele Schotse Haggis op basis van lamsvlees met neeps (turnips, koolraap) and tatties (potatoes, aardappelpuree). De haggis is verpakt in blik, en die zit in een stijlvolle kartonnen verpakking. De haggis is lang houdbaar, door zijn luchtdichte verpakking. Ook leuk om cadeau te geven!

 

Ingrediënten: lamsvlees, koolraap, aardappel, havermout, uien, rundervet, zout, peper

Mixed haggis with neeps and tatties Boxed

€ 8,50

  • 0,8 kg
  • Uitverkocht

Royal haggis Boxed

Inhoud 410 g. Bij deze variant wordt het traditionele lamsvlees bijgestaan door hertevlees.  De haggis is verpakt in blik, en die zit in een stijlvolle kartonnen verpakking. De haggis is lang houdbaar, door zijn luchtdichte verpakking. Ook leuk om cadeau te geven!

 

Ingrediënten: Lamsvlees, hertevlees (14.7%), havermout, rundervet, uien, water, zout, peper 

Royal haggis Boxed

€ 8,50

  • 0,8 kg
  • Uitverkocht

Vegetarian haggis Boxed

Inhoud 410 g. De traditionele Schotse Haggis alleen zonder vlees. In plaats daarvan havermout met gemixte groenten en kruiden. De haggis is verpakt in blik, en die zit in een stijlvolle kartonnen verpakking. De haggis is lang houdbaar, door zijn luchtdichte verpakking. Ook leuk om cadeau te geven!

 

Ingrediënten: Havermout, uien, water, koolraap, plantaardige olie, kidney bonen, rode linzen, champignons, zout, peper

Mixed haggis with neeps and tatties Boxed

€ 8,50

  • 0,8 kg
  • Uitverkocht