Nutdust Clansman

Clansman Nutdust bevordert vertrouwen, hoop en mentale kracht. Het is een oude Legende van de Hooglanden, met alleen natuurlijke ingrediënten. Nutdust Clansman ideaal voor gebruik door sporters en natuurlijk als je je kilt draagt. Om zijn antibacteriële werking en verfrissende geur. Helpt schuren (chafing) te voorkomen. 2 stuks voor €10,- Gebruik hiervoor de kortingscode 'Nutdust2=10'. Voor meer informatie over het gebruik van Nutdust zie ons blog (klik hier)

 

Het is gezegd dat de Schotten van lang vervlogen tijden hadden maar 3 noodzakelijke dingen bij zich: hun zwaard, hun kilt en hun nutdust. Het werd gezegd dat deze mysterieuze nutdust werd ontdekt in de geweldige bergen van Ben Bonnsporan.

Volgens de legendes gingen de Schotten nooit zonder nutdust het slagveld op. En tot op de dag van vandaag leeft deze legende voort en vertrouwt de echte Schot nog steeds op de Clansman nutdust 

Nutdust Clansman

€ 6,00

  • 0,02 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Nutdust Wildling

Een jeugdige en energieke Nutdust, dat gebruikt wordt om een opbeurende stemming te genereren en de lendenen van mannen te beschermen, zal de innerlijke wildeman in jou naar boven halen! Gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten, waardoor Nutdust Wilding allerlei geneeskrachtige kwaliteiten heeft, wanneer het is aangebracht op de kroonjuwelen. Het werkt antibacterieel, en voorkomt schuren (chafin) en is ideaal voor de stadsmensen. 2 stuks voor €10,- Gebruik hiervoor de kortingscode 'Nutdust2=10'. Voor meer informatie over het gebruik van Nutdust zie ons blog (klik hier)

 

Hoog in het hart van de Schotse hooglanden, waar de het heldere water door riviertjes stroomt en de hoge bergtoppen met sneeuw bedekt zijn, daar gebeurt al eeuwen wat mysterieus. Eeuwenoude Schotten geloofden dat het fenomeen een kado van de goden was om de ledematen van de man nieuwe energie te geven.

Nutdust Wildling

€ 6,00

  • 0,02 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen1

Nutdust Laddie

Een sensuele Nutdust met bedwelmende eigenschappen. De Laddie is uitermate geschikt voor de romantische man. Door zijn natuurlijke ingrediënten en oliën, ondersteunt Laddie je libido. Het kan zelfs je libido verhogen. De geur is zacht, en houtachtig. 2 stuks voor €10,- Gebruik hiervoor de kortingscode 'Nutdust2=10'. Voor meer informatie over het gebruik van Nutdust zie ons blog (klik hier)

 

Nutdust Laddie

€ 6,00

  • 0,02 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen1