· 

Nutdust

Zes redenen waarom je Nutdust zou moeten gebruiken

Als je aan sport doet, naar de fitness gaat, of je gewoon graag in het zweet werkt, is de kans groot dat je op een gegeven moment wat ongemak hebt ervaren.

Veel zweten, huid dat langs elkaar schuurt, of een sterke lichaamsgeur - het overkomt ons allemaal. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen!

Hier komt Nutdust om de hoek kijken... Dit probate middel, zal je door deze moeilijke situaties heen helpen. Dus, dit is waarom je Nutdust nodig hebt:

 

1. Nutdust helpt je geweldig te voelen

De zijdeachtige, zachte textuur van de Nutdust poeders zorgen ervoor dat je huid urenlang fris blijft aanvoelen, zelfs tijdens de meest intensieve werkzaamheden of sporten. Je kunt het onder je oksels aanbrengen (deodorant), op je dijen, in je knieholtes, onder je voeten, en uiteraard, onder je ondergoed. Dus of je nu boxershorts, hipsters of geen ondergoed draagt, Nutdust houdt het aangenaam waar het ertoe doet.

 

2. Nutdust wint elke keer de strijd tegen schuren

De Nutdust is bedacht terwijl de bedenkers hun kilts droegen. En ja, je raadt het al: ze droegen hun kilts traditioneel en hun geslachtsdelen begonnen te irriteren. En daarom is Nutdust bedacht! Je hoeft niet langer te lijden onder dij-, zak, of andere ongemakken tijdens het sporten, houthakken of wat dan ook. Dat is een grote overwinning!

 

3. Nutdust houdt je droog omdat het vocht absorbeert

Wees nou eerlijk, het is moeilijk om niet te zweten als je in beweging bent. En je zorgen maken om een vervelende jeuk bij je testikels kan je erg afleiden wanneer je persoonlijke record probeert te verbeteren. Alle Nutdust poeders hebben een zweetabsorberende superkracht, die je helpt er cool, kalm en comfortabel uit te blijven zien.

 

4. Nutdust laat je heerlijk ruiken

Niemand wil stinken. Daarom bevat Nutdust essentiele olien en geuren, om er zeker van te zijn dat je geweldig ruikt. De energiegevende Laddie heeft een zachte houtachtige geur. Ideaal voor het 'grote gebeuren', mede door zijn afrodisiacum achtige geur. Clansman heeft antiseptische eigenschappen door frankincense olie en patchouli, en is daardoor uitermate geschikt voor intense sporten, en gebruik bij schurende dijen. Wildling brengt de avonturier in je boven, en heeft een mix van onder andere verfrissend citroengras.

 

5. Nutdust past in je broekzak, toilettas of sporran

De kleine flesjes Nutdust zijn handig om mee te nemen, en nemen weinig ruimte in. Ze passen perfect in je broekzak, toilettas of sporran. 

6. Zelfonderzoek op teelbalkanker

Terwijl je Nutdust aanbrengt op je kroonjuwelen, kun je jezelf prima onderzoeken op teelbalkanker.

Wist je dat :

- teelbalkanker vooral voorkomt bij mannen tussen 15 en 49 jaar?

- teelbalkanker zich in beide testikels kan ontwikkelen?

- De behandeling van teelbalkanker kan verschillen, van soort to soort en het stadium van de tumor.

Maar: van de mannen bij wie teelbalkanker in een vroeg stadium is ontdekt, geneest maar liefst 96%!

Dus doe jezelf een plezier, en controleer je kroonjuwelen minimaal 1x per maand. Wees je bewust van wat voor jou normaal aanvoelt, en let goed op veranderingen. Mocht je veranderingen voelen: waarschuw je huisarts.

Een uitgebreide beschrijving voor zelfonderzoek vind je hier:

https://www.zaadbalkanker.nl/zelfonderzoek

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0